Piggy riches

Piggy riches är ett lukrativt hjulspel som spelas på antingen spelautomater som till exempel Vegasautomaten eller så kan de spelas online. Spelet har fem hjul och femton vinstlinjer. Som namnet antyder så är spelets tema grisar, rika grisar så att säga. Detta hjulspel har nämligen en ovanligt hög vinstprocent som ligger på 96,1 procent, därav de rika grisarna. Här tjänar du lätt pengar. Istället för att spara dina pengar i din spargris hemma, så hjälper de här grisarna dig att få det du vill ha idag.

Det här roliga och skickligt designade spelet är skapat av NetEnt och har en enkel spelplan med underhållande matchande ljud. Du kan även ändra spelets inställningar efter din egen smak, det finns flera olika ljudeffekter att välja på och du kan även ställa in bakgrundsmusiken och grisarnas historia medan de hjälper dig till rikedom.

Piggys vadslagning

Piggy riches har upp till tio nivåer du kan slå vad på, vilket betyder att du kan välja mellan att satsa lite pengar eller väldigt mycket pengar i ett spel. Det här spelet är perfekt för både de som vill tjäna en nätt liten summa eller för de som vill kamma hem storvinsten. Det går att satsa upp till tio mynt på varje vinstlinje, vilket betyder att man max kan satsa 150 mynt i ett spel. Inte nog med det så kan man satsa mynt med olika värden, allt från 1 cent, 2 cent, 5 cent, 10 cent, 20 cent till 50 cents. Högsta insatsen blir då 750 kronor, om du har 150 mynt gånger 50 cents. De olika vinstlinjerna, vadslagningsnivåerna och myntvärdena gör att det finns många olika möjligheter och varianter att spela detta spel på. På så sätt är Piggy riches attraktivt för många personer med olika speltyper. Till sist kan du också välja mellan att spela med AutoPlay-funktionen eller att ta saken i egna händer och spela manuellt. Varje spelare kan skräddarsy sitt spel efter sin egen känsla.

Specialsymboler

För att öppna upp din spargris snabbare så kan du få hjälp av spelets specialsymboler som ökar dina chanser att bli en av de rika grisarna. Har du turen på din sida så hamnar en Wild-symbol i din vinstlinje. Vinner du med en Wild-symbol kommer vinsten att ge tredubbelt värde. De kan även ge större chanser att vinna. En Wild-symbol kan ersätta andra symboler på en vinstlinje och på så sätt hjälpa dig att vinna – och vinna stort. Den enda symbolen en Wild-symbol inte kan ersätta är Scatter-symbolen. Vinner du med en Scatter-symbol så multipliceras hela vadet med en annan okänd faktor, har du tur är den högre än Wild-symbolens faktor. Scatter-symbolerna kan även ge dig gratis spins om du får tre eller fler symboler i spelet – som högst kan du vinna 28 stycken gratis spins.