Följ med på ett djungeläventyr

På internet är det idag bara att välja och vraka bland onlinecasinon och spelautomater. Om du inte vet vad för typ av spel du är ute efter, är enarmade banditer med särskilda teman aldrig en besvikelse! Vad passar då inte bättre än spelautomater som faller in under temat djungel och äventyr? Upplev slots som innehåller mängder av exotiska djur, dyrbara rikedomar och vildvuxen natur från några av vår tids absolut största speltillverkare på nätet. Dagens videoslot tar spelaren med på en upplevelse utöver det vanliga, med väl genomtänkt grafik, stämningsfull musik och givetvis – stora vinster att kamma hem!

Go bananas med Go Bananas

Det förvånar ingen att det är spelbolaget NetEntertainment, vanligtvis förkortat NetEnt, som ligger bakom en av de främsta spelupplevelserna med temat djungeläventyr, nämligen den framgångsrika spelautomaten Go Bananas. Spelet genomsyras av frukter i alla dess färger och former, legendariska skattgömmor och exotiska djungeldjur. Sloten består av fem hjul, där det finns hela tjugo olika vinstlinjer och en rad specialfunktioner och roliga symboler. Ett bra exempel på en sådan specialfunktion är wild-symbolen, som i detta fall omvandlar alla ikoner i närheten till ytterligare wild-symboler och därmed resulterar i en storvinst.

Hur går spelet till?

Go Bananas är en relativt klassisk slot, det vill säga om man förbiser tidigare nämnda specialfunktioner, vilket gör att den lämpar sig för alla samtidigt som reglerna inte är särskilt svåra att lära sig. Trots att Go Bananas har en ganska simpel uppbyggnad, har den fortfarande ett otroligt högt underhållningsvärde. Det är något som dels beror på möjligheterna till vinst och dels på den välgjorda grafiken.

Vilken apa lyckas du tämja?

Wild-symbolerna är de ikoner som är av högst värde i den enarmade banditen och kan se ut på lite olika sätt eftersom det finns hela fem olika. Gemensamt för dem alla är dock skepnaden, som alltid är i form av en apa, men där typen av apa varierar beroende på funktion. Lyckas du som spelare att fånga alla de fem olika symbolerna har du haft turen på din sida och även uppnått den högsta möjliga vinsten, vilken motsvarar hundrafyrtio tusen guldmynt som i sin tur motsvarar ungefär fjorton tusen svenska kronor.

Amazon wild – ett galet djungeläventyr

Amazon wild är sloten som tar dig med på ett äventyr till den vilda djungeln på den sydamerikanska kontinenten. Spelet är otroligt välgjort, där mycket tid har lagts ner på både grafik och ljud. Spelaren möts ständigt av typiska faktorer som kännetecknar den hemlighetsfulla djungeln, som till exempel färgglada fåglar, ljudet av vilda djur och mängder av orörd natur. Även denna slot består av fem hjul, men har till skillnad från Go Bananas hela hundra potentiella vinstchanser.

Häng med på skattjakt i den mystiska djungeln

Vidare har man som spelare även chansen att ta del av flera olika bonusar och andra specialeffekter och symboler, som till exempel de klassiska wild-symbolerna. Är du riktigt lyckosam och får två wild-symboler på samma hjul, leder det till en förökning av symbolerna som potentiellt sett kan ta upp hela hjulet. En av de bästa funktionerna Wild Amazon har att erbjuda är Amazon Map, som är ett bonusspel du kommer till om du lyckas fånga tillräckligt många bonussymboler. Amazon Map, är precis som det låter, en klassisk skattjakt som sker med hjälp av en karta till de gömda, legendariska rikedomarna.

Amazon Wild – spelet som tar dig med på en oförglömlig resa

Sammanfattningsvis är Amazon Wild en spelautomat utöver det vanliga. Det är en enarmad bandit fylld av specialfunktioner och bonusar, men som även innehåller vanliga symboler i form av blommor och djur som alla går att finna i den sydamerikanska djungeln. Det är ett händelserikt och färgsprakande spel som dessutom kan resultera i en riktigt stor vinst!