Alice's Wonderland

Sagan Alice i underlandet fungerar verkligen perfekt som tema för en spelautomat. I denna fantastiska berättelse, som utspelar sig i ett sagolikt fantasilandskap där logik inte existerar, finns det otroligt många färgglada personligheter. År 1865 skrev författaren Lewis Carroll boken om Alice. Barnboken har sedan dess blivit en riktig klassiker. Boken bjuder på en fantasieggande historia med flera påhittiga karaktärer.

Unga som gamla har fascinerats av berättelsen om Alice och nu kan du också ta del av bokens sagovärld på ett annorlunda sätt. Testa spelautomaten Alice's Wonderland.

Ash Gaming har designat en slot på temat med fem hjul, 20 vinstlinjer och en progressiv jackpott. Spelet är snyggt gjord, är späckad med färg och charm och en fantastisk ljudvärld. Du väljer mellan en och 25 vinstlinjer och den maximala insatsen per runda är 500 mynt. Alice är den symbol som är värd mes. Du får 10 000 mynt om symbolen syns fem gånger på vinstlinjen.

Följ med till underlandet

Alice's Wonderland är en fantastisk slot som väcker till liv den ursprungliga sagoberättelsen. Spelet har massor av bonusapplikationer och vinster som du bara kan förvänta dig att hitta i ett magiskt underland.

Spelets design känns vackert retro och speltillverkarna har säkert hämtat inspiration från det viktorianska England, samtida med då författaren Carroll skapade sagoberättelsen om Alice. Stilen är sirlig och symbolerna i spelet består av bokens personligheter. Du möter bland annat larven som röker vattenpipa, den alltid leende Cheshirekatten samt tvillingarna Tweedledee och Tweedledum. De mindre symbolerna är spelkort i olika värden, från 10 till ess.

Det finns ett antal specialsymboler i spelet som scattersymbolen hattmakaren som triggar igång bonusspelet i form av en tebjudning (the Tea Party), scattersymbolen kaninhålet startar bonusspelet the Rabbit Hole och Alice själv är wildsymbolen. Slutligen kan det också dyka upp en vit kanin. Kaninen med sitt fickur leder vidare till ännu en bonusomgång.

Kolla vilket nätkasino som har Alice's Wonderland och testa sedan spelet för att se om det är något för dig. Du kan vara säker på att spelets nostalgitripp och roliga utformning kommer att ge dig en spelupplevelse utöver det vanliga.

Bonusar

Alice's Wonderland är fullpackad med bonusomgångar. Upptäck alla de fantastiska rollfigurerna från boken medan hjulen snurrar. Kom speciellt ihåg att hålla utkik efter huvudrollsinnehavaren Alice, hattmakaren, den vita kaninen samt, hör och häpna, sockerskålen.

Tebjudningen

Genom att spela bonusspelet tebjudningen tillsammans med hattmakaren kommer du närmare chansen att vinna den progressiva jackpotten. Du tar dig till bonusspelet genom att få tre eller fler symboler i form av hattmakaren var som helst på hjulen. Du kommer att möta fyra av Carrolls bokfigurer på tebjudningen, nämligen Alice, hattmakaren, påskharen och hasselmusen. Hur mycket du i slutändan vinner beror på hur snabbt den figur du valt att servera te dricker ur sin kopp. Socker är kanske inte särskilt hälsosamt för dig men i det här bonusspelet är det tvärtom. Håll alltså koll på sockerskålen. Ifall den figur du serverat te väljer att tillsätta socker i sin kopp vinner du den progressiva jackpotten.

Kaninhålet

Alice's Wonderland har även ett kaninhål som bonusspel. Får du tre eller fler symboler med kaninhål på hjulen kommer du till bonusspelet. Stackars Alice ramlar ner i kaninhålet och samlar på sig bonuspriser under fallet. Alla priser multiplicerar din insats och som mest kan din insats multipliceras 22 gånger.

Fickuret

Tre eller fler scattersymboler med en vit kanin startar en bonusomgång. Det klockslag som kaninens fickur visar bestämmer hur många free spins eller gratisomgångar du får. Som mest kan du få 20 gratissnurr. Din chans att vinna fler priser ökar när den vita kaninen hoppar över hjulen. De symboler kaninen landar på förvandlas till wildsymboler.